LEPE VESTI ZA NOVOSAĐANE: Od sutra radi još jedna šalter sala za izdavanje dokumenata

Lj. P.

30. 06. 2021. u 15:28

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu obaveštava građane da od četvrtka, 1. jula 2021. u objektu u ulici Sremska 1 u Novom Sadu počinje sa radom nova šalter sala upravnih poslova.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА НОВОСАЂАНЕ: Од сутра ради још једна шалтер сала за издавање докумената

Foto: V. Danilov

U nastojanju da, usled povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, izađe u susret njihovim potrebama i omogući im još efikasnije pružanje ovih usluga, Policijska uprava otvoriće dodatne šaltere, u saradnji sa Gradom Novim Sadom koji je obezbedio prostor i opremu za novu šalter salu.

Šalter sala u Sremskoj ulici radiće svih sedam dana u nedelji i to radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 21 sat i nedeljom od 8 do 15 časova.

U ovoj šalter sali, kako navode u novosadskoj policiji, građanima će biti pružene usluge prijave ili odjave prebivališta, registracije vozila, izdavanja vozačkih dozvola, kao i zaprimanja zahteva za lične karte i putne isprave. Zakazivanje termina za izradu ličnih karata i pasoša u ovoj šalter sali moći će se isključivo preko portala Euprava (euprava.gov.rs).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)