VEČE ZA SMEH: Komedija u Ugljeviku

Vladimir Mitrić

25. 06. 2021. u 19:25

U okviru Kulturnog leta ugljevički Centar za kulturu organizovao je tradicionalno „Veče humora, satire i aforizama“ na kome je učestovalo pet aforističara iz Republike Srpske i Srbije.

ВЕЧЕ ЗА СМЕХ: Комедија у Угљевику

FOTO: Vladimir Mitrić

Direktor Centra za kulturu Predrag Vujević rekao je da je nastup aforističara jedanaesti po redu u ovoj podmajevičkoj opštini.

- U narednom periodu potrudićemo se da promovišemo nekog  od zainteresovanih aforističara koji nam rado dolaze u goste, a oni su u toj oblasti dugogodišnji pregaoci - rekao je Vujević .

Aforističar Stanislav Tomić iz Zvornika rekao je da je cilj aforizama da se ljudi navedu na razmišljanje ali ih i uče kako da kritički misle.

- Danas se na društvenim mrežama i u internet sferi prezentuje dosta neprimerenog govora, kritike koje ne koriste adekvatne rieči i mislim da su aforizmi interesantni za mlade ljude i sve uzraste da vide kako na jedan kreativan način kritikovati određene pojave, iskazivati svoje mišljenje i stavove a da to istovremeno bude interesantno i zabavno - rekao je Tomić, koji se zahvalio domaćinima na gostoprimstvu i dodao da se u Ugljeviku oseća kao kod svoje kuće.

Zajedno sa Tomićem u Ugljeviku su nastupali Momčilo Koprivica, Jovo Nikolić, Mićo Lukić i Zoran Trbić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda