DVE KARTE ZA DRAMATIČNU KOMEDIJU "HIGH LIFE": Novosti i SNP vode vas u pozorište

J.S.

07. 06. 2021. u 12:20

NAJBRŽI čitalac Sajta Večernjih Novosti koji se prvi javi na broj telefona u Dopisništvu Novosti u Novom Sadu 021 442 917 dobiće dve karte za večerašnju predstavu „Zdrav(o) život (e) ! (High life) koja će biti izvedena na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu od 20.30 sati.

ДВЕ КАРТЕ ЗА ДРАМАТИЧНУ КОМЕДИЈУ HIGH LIFE: Новости и СНП воде вас у позориште

FOTO: Detalj iz predstave (SNP)

Reč je o dramatičnoj komediji Lija Mekdugala koju je preveo Igor Pavlović a režiju i izbor muzike potpisuje Nikola Zavišić.Asistent režije je Sonja Petrović, scenografiju su osmislili Željko Piškorić i Nikola Zavišić a kostimografija je poverena mr Marini Sremac.

Igraju: Igor Pavlović, Ivan Đurić, Nenad Pećinar i Marko Savić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)