PER OPET U ELEMENTU: ATP je postao tužan, dosadan i smešan!

Novosti online

12. 03. 2021. u 21:39

FRANCUSKI teniser Beona Per je neko od koga uvek možete očekivati nešto da uradi nešto o čemu će se itekako pričati.

ПЕР ОПЕТ У ЕЛЕМЕНТУ: АТП је постао тужан, досадан и смешан!

Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

To se desilo na turniru u Santijagu. Naime, on je na meču protiv Danca Holgera Vitusa Nedskova Runea namerno pravio duple servis-greške kako bi što pre okončao meč.

Nakon poraza od 6:2, 6:3 kritikovao je ATP i istakao svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom rekavši da organziacija "nema ukusa".

- ATP tur je postao tužan, dosadan i smešan. Znam da će mi svi reći da nisam svestan koliko sreće imam što sam u ovoj poziciji, ali ja nisam počeo da igram da bih nastupao na praznim stadionima i u ovoj atmosferi. Kakva je radost putovanja ako moram da budem u hotelu i ako sam u riziku da dobijem kaznu kada izađem na ulicu? Tenis je postao posao bez ikakvog ukusa - rekao je Per i dodao:

- Potrebno mi je vreme da se prilagodim ovom lažnom ATP turu. Potrudiću se da nađem nov način da uživam u igri. Moj cilj je da imam osmeh na licu kada udaram lopticu. Da li pobeđujem ili gubim, za to me uopšte nije briga - rekao je francuski teniser.

Per je do sada u karijeri osvojio tri ATP titule, a trenutno je 29. igrač sveta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Sport klub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)