LEPA MARIJANA ZASENILA I NOVAKA: Teniski svet opčinjen Srpkinjom koja je začepila usta Federeru i Kirjosu, porede je sa DŽenifer Lopez

Novosti online

11. 02. 2021. u 09:27

MARIJANA Veljović je zaludela Australijance, ali i teniski svet. Srpkinja koja deli pravdu u Melburnu je još jednom pokazala znanje, autoritet i lepotu.

ЛЕПА МАРИЈАНА ЗАСЕНИЛА И НОВАКА: Тениски свет опчињен Српкињом која је зачепила уста Федереру и Кирјосу, пореде је са Џенифер Лопез

Foto: EPA

Posle Rodžera Federea kome je začepila usta na prethodnom Australijan openu, sada je na red došao Nik Kirjos.

Ona je sudila njegov meč protiv Uga Embera, a Kirjos je u dva navrata vikao, psovao i obraćao se Kragujevčanki sa “dude, bro” kao da komunicira sa ortacima u kafani.

Njegove vulgarnosti su svi mogli da vide u televizijskom prenosu, a Marijana je imala prilično nezahvalan zadatak jer je ceo stadion bio uz Kirjosa.

Uspelo joj je da zadrži smirenost čak i kad je Kirjos reketom udario po mreži zbog tehnologije.

Nerviralo je Australijanca što sistem pušta zvukove da su loptice dirale mrežu čak i kad je smatrao da se to nije desilo.

Bilo je neverovatno videti Marijanino "lice pokeraša" dok je Kirjos deklamovao šta mu sve smeta, svađajući se sa mašinom koja po njegovom mišljenju ne radi dobar posao, a naravno sve kako bi prikupio energiju da dobije meč protiv Embera na "Rod Lejver" areni.

Marijana ga je saslušala i "iskulirala", iako je mirne duše vrlo lako mogla da kazni Australijanca zbog bezobraznog ponašanja. 

"Njegovo glasno psovanje je kršenje pravila ponašanja na teniskom terenu što bi moglo da rezultira i oduzimanjem gema. To bi ga koštalo servisa i ostavilo ga u zaostatku, imao bi 0:2 u odlučujućem setu", piše vrlo objektivno australijski "Foks Sports".

"Umesto toga, sutkinja je izabrala da pusti Kirjosa Da izrazi svoju frustraciju bez da ga kazni. On je to iskoristio, dobio naredna tri gema i tako sebi otvorio put ka pobedi".

Foto: EPA

 

Kirjos je napravio veliki preokret i slavio 3:2 u setovima, a i posle meča se osvrnuo na "mašinu na mreži" koja je prema njegovom mišljenju bila preosetljiva, pa bi se servis ponavljao čak i kada loptica ne bi kačila mrežu.

Marijanin pogled u trenucima napetosti doneo joj je i slavu na društvenim mrežama, pošto bi malo ko ostao tako smiren, pribran i nasmejan...

Praktično, njena fotografija postala je viralna!

Marijana Veljović je inače rođena 24. januara 1987. godine u Kragujevcu, dakle malo je starija od Novaka Đokovića, i od 2009. godine se bavi suđenjem u "belom sportu".

Godinu dana kasnije počela je da sudi na međunarodnim turnirima, a vlasnik je "zlatnog bedža" koji imaju samo retke sudije, odnosno najbolje u ovom poslu, a još godine i godine karijere su pred njom, pa prostora za napredak još ima.

Marijana dobar deo godine provede putujući na turnire, a suđenjem je počela da se bavi slučajno i pokazalo se da je to pravi poziv za nju.

Marijana je pažnju privukla i atraktivnim izgledom, na velikom broju američkih sajtova porede je sa pevačicom Dženifer Lopez, dok je u jednom trenutku i bivši teniser Boris Beker uputio neprikladan kompliment zbog kog je pretrpeo kritike.

Foto: EPA

 

"Moram da kažem da je sudija izuzetno lepa. Jedeš je očima", rekao je Beker, a posle toga su ga u medijima prozvali "seksistička svinja".

Bilo kako bilo, Marijana je svoj posao odradila fantastično do sada, pa ćemo videti da li je pred njom još neki uzbudljiv meč na Australijan openu, ali nadamo se ne i finale - pošto bi to značilo da Novak Đoković nije u njemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili