SLIKA DANA U MELBURNU: Srbi u centru pažnje i Novakova dobra duša (FOTO)

Novosti online

11. 02. 2021. u 09:00

SRPSKA teniser Novak Đoković gledao je oba meča Olge Danilović na Australijan openu, a na prvom duelu prošao je potpuno neprimećeno.

СЛИКА ДАНА У МЕЛБУРНУ: Срби у центру пажње и Новакова добра душа (ФОТО)

Foto: Printskrin

Olga je završila učešće, izgubila je od Šelbi Rodžers, ali je priredila prethodno veliku senzaciju pobedivši Petru Martić.

Novak je bio uz nju na tom meču, ali ga niko nije primetio. Tek u drugom duelu, “ulovile” su ga kamere u boksu, u kom je bio sa svojom ekipom.

Amerikanka je za 73 minuta, rezultatom 6:2, 6:3, pobedila srpsku reprezentativku koja je na rang listi Ženske teniske asocijacije sa 183. mesta dočekala Australijan open. A tamo je dočekala i da je Novak Đoković ne samo prati kako igra, već i savetuje.

Naime, Nole je sačekao Olgu ispred svlačionice i dugo s njom razgovorao, po svoj prilici o nedostacima koje je uočio u njenoj igri protiv favoritkinje, odnosno načinima kako da ih ubuduće prevaziđe.

"Meč je završen porazom Danilovićeve od Rodžersove. Nole je potom viđen u svlačionici kako komentariše. Pretpostavljam da priča o detaljima koji nisu bili dobri u igri. Da li to trener Đoković preduzima već prve korake u tom poslu?", pitao se jedan od navijača.

Šta god da je, nema govora da su Srbi poslali najlpepšu sliku dana iz Melburna, a Novak još jednom pokazao veličinu i spremnost da pomogne svima.

Foto: Printskrin

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!