PRLJAVA TAKTIKA NADALA: Ovako pokušava da sruši Novaka sa trona, Španac će igrati gde nikada nije pobedio

Novosti online

20. 10. 2020. u 20:20 >> 20:29

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal objavio je danas da će učestovati na Mastersu u Parizu, mada je prethodno plasirana informacija kako nije planirao da igra na tom turniru.

ПРЉАВА ТАКТИКА НАДАЛА: Овако покушава да сруши Новака са трона, Шпанац ће играти где никада није победио

Rafael Nadal foto: EPA

Drugi reket sveta se za predstojeći izazov priprema u svojoj teniskoj akademiji, kako bi se navikao na dvoranske uslove u kojima će se od 31. oktobra do osmog novembra igrati u francuskoj prestonici.

Posle osvajanja 13. titule na Rolan Garosu, a 20. grend slem u karijeri Španac nije bio siguran hoće li igrati do kraja sezone, a posle razgovora sa svojim timom, odlučio je da igra.

"Vreme je za sezonu u dvorani. Ova fotka je od jutros u "Akademiji Rafael Nadal" i da, spremamo se za Pariz i Bersi", napisao je Nadal na Tviteru.

Inače, Pariz je jedan od tri Masters turnira koje Nadal nije osvojio, uz Majami i Šangaj, a u glavnom gradu Francuske on može da zaradi novih 640 bodova, što bi mu omogućilo da se dodatno približi Novaku Đokoviću, koji će kao branilac titule zadržati svojih 1.000 bodova, zbog izmena u načinu računanja.

Španac bi trebalo da posle Pariza otputuje u Londonu, gde će igrati od 15. do 22, a uprkos specijalnoj pozivnici koja mu je ponuđena, Nadal je rešio da ne igra u Beču, gde će učestovati Novak Đoković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)