OGLASILA SE I JELENA ĐOKOVIĆ: Reči podrške za Novakov mir

Novosti online

07. 09. 2020. u 09:27

NOVAKU Đokoviću je danas potrebna podrška i ona stiže sa svih strana.

ОГЛАСИЛА СЕ И ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ: Речи подршке за Новаков мир

foto: EPA

Na temu njegove diskvalifikacije sa Ju Es opena zbog, nenamernog, udaranja linijskog sudije lopticom u grlo oglasila se i supruga najboljeg tenisera sveta – Jelena Đoković.

- Zauvek uz tebe, amore - napisala je kratko Jelena ispod Novakove objave na Instagramu.

Posle incidenta na meču sa Pablom Karenjom Bustom, u kom je Novak glavni junak, najbolji teniser sveta se prvo oglasio preko društvenih mreža. I sam zbunjen zbog svega što se dogodilo napisao je:

- Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve - poručio je Đoković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)