SRPSKI SPORTISTI PRUŽAJU PODRŠKU ĐOKOVIĆU: Presmešna odluka, ostani jak Novače

Novosti online

07. 09. 2020. u 09:13

NOVAK Đoković je diskvalifikovan sa Ju-Es opena.

СРПСКИ СПОРТИСТИ ПРУЖАЈУ ПОДРШКУ ЂОКОВИЋУ: Пресмешна одлука, остани јак Новаче

Foto AP

To je epilog desetominutne drame na "Artur Ešu" tokom koje je Đoković nehotice pogodio linijskog sudiju lopticom, ali tako piše u pravilima.

Doduše, nisu važila pre nekoliko dana za Bedenea, kao ni za Federera mnogo ranije...

Mnogi su se zbog tokoga okomili na Đokovića, prvi među njima naravno Nik Kirjos, dok podrža najboljem srpskom teniseru stiže sa svih strana - posebno od srpskih sportista.

- Presmešna odluka! Ostani jak Novače", napisao je Bogdan Bogdanović, dok su se javili i Nemanja Nedović, kao i mnogobrojni fudbaleri putem "storija" na Instagramu.

Oglasio se i hrvatski teniser Borna Ćorić.

- Nisam video šta se desilo jer sam bio na tretmanu ramena. Trener je došao i rekao mi. To je nesrećan događaj. Da je loptica otišla samo pet centimetara levo, ništa od ovog se ne bi desilo. Žao mi je zbog Novaka, ali to su pravila. Nema tu mnogo toga da se doda. Ponavljam, žao mi je, on mi je prijatelj. Očigledno niko nije srećan jer se to dogodilo - rekao je Borna.

Fudbaleri NJegoš Petrović i Srđan Plavšić poručili su "da samo ovako mogu protiv njega"...


Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Usud

07.09.2020. 10:28

Ne znaju na koji nacin da mu doakaju pa su uradili ovo. Sudija nece do kraja svog zivota mirno spavati...raspadao se u mukama....A Đokovic ce biti jos bolji...to mu je dalo snagu i inat da bude najbolji svih vremena (on je i sada najbolji). Stidite se sotone!!! Nole samo napred nista ti ne mogu....stvarno si bio dostojanstven!!!!