Dan nakon saznanja da Novak ima koronu: Oglasio se Srđan Đoković i OTKRIO u kakvom stanju je najbolji teniser

Novosti online

24. 06. 2020. u 09:09

Na kraju svih dešavanja vezanih za prisustvo virusa korona tokom “Adrija tura” oglasio se i Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji je i sam pozitivan na pomenuti virus.

Дан након сазнања да Новак има корону: Огласио се Срђан Ђоковић и ОТКРИО у каквом стању је најбољи тенисер

Foto: N. Paraušić

On smatra da je bugarski teniser i prijatelj njegovog sina Grigori Dimitrov, svojim ponašanjem, naneo veliku štetu nama kao porodici, ali i Srbiji i Hrvatskoj.


- Zašto se sve dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu... Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi... Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji – rekao je za RTL Srđan Đoković.


Srđan Đoković je istakao da senjegov najstariji sin fizički oseća dobro, ali psihički baš i ne.


- Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog ove situacije. Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo - otkrio je Srđan Đoković.


Sve ovo, prema rečima Srđana Đokovića, neće uticati na budućnost "Adrija tura".


- Mi ćemo uraditi sve u budućnosti da, kada bude neko normalno vreme i kad ne budemo imali ovakve strahove, ponovimo sve ovo. Sa zadovoljstvom ćemo doći u Zadar - rekao je za kraj Novakov otac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)