OVO JE NEKA ŠALA: Američki teniser šokiran posle Đokovićevog poraza u Rimu (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2024. u 08:45

Najbolji teniser planete Novak Đoković nije uspeo da se plasira u četvrto kolo mastersa u Rimu.

ОВО ЈЕ НЕКА ШАЛА: Амерички тенисер шокиран после Ђоковићевог пораза у Риму (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Poražen je u dva lagana seta od Alehandra Tabila sa 6:2 i 6:3 za 68 minuta na terenu, što mu je najbrži poraz na šljaci. Osim toga, ni njega, ni Rafaela Nadala nema u četvrtfinalu turnira koji su u poslednjih 19 godina njih dvojica osvajala 16 puta.

A poslednji put kada se desilo da nijednog od njih nema u toj fazi takmičenja bila je 2004. godina. Zato ne treba da čudi zanimljiva reakcija Tejlora Frica kada mu je spiker na terenu rekao da je Novak ispao.

Izraz na licu koju je Fric napravio na tu konstataciju dovoljno govori šta on i ostali teniseri misle o tome kakva je prepreka srpski igrač.

Fric je sumnjičavo pogledao ka spikeru kao da ne veruje šta čuje.

Đoković je na konferenciji objasnio da se nije dobro osećao na terenu protiv Tabila dva dana nakon što je dobio jak udarac u glavu aluminijumskom flašom. Boca je ispala iz ranca italijanskog influensera Marija Feri Falka koji se tu našao dok je tražio autogram.

Fric u narednoj rundi takmičenja, osmini finala, čeka Grigora Dimitrova, pošto je uspeo da pobedi svog zemljaka Sebastijana Kordu u dva seta trećeg kola mastersa u Rimu.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za