PROPAST! Srpski ženski tenis nastavio duboko da tone

Novosti online

22. 04. 2024. u 09:52

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj VTA listi zauzima 122. mesto sa 635 bodova.

ПРОПАСТ! Српски женски тенис наставио дубоко да тоне

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je za 15 mesta i trenutno je 189. igračica sveta. Ona je sakupila 395 poena. Dejana Radanović je 225. teniserka sveta sa 339 bodova.

Poljakinja Iga Švjontek je i dalje na prvom mestu VTA liste sa 10.560 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 7.848 poena.

Amerikanka Koko Gof je na trećoj poziciji sa 7.258 bodova, dok je Kazahstanka Elena Ribakina četvrta sa 6.293 poena.

Potom slede Amerikanka Džesika Pegula i Grkinja Marija Sakari. Čehinja Marketa Vondroušova je napredovala za jednu poziciju i trenutno je sedma teniserka sveta, dok je Kineskinja Ćinven Dženg pala na osmo mesto VTA liste.

Uns Džabir iz Tunisa je deveta igračica na VTA listi, a najboljih deset teniserki sveta kompletira Letonka Jelena Ostapenko.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)