''NAJBOLJI JE IGRAČ NA PLANETI!'' Grigor Dimitrov o Janiku Sineru uoči finala mastersa u Majamiju

Filip Milošević

30. 03. 2024. u 11:43

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u finale Mastersa u Majamiju pobedom u polufinalu nad Nemcem Aleksandrom Zverevim sa 2:1 (6:4,6:7, 6:4).

НАЈБОЉИ ЈЕ ИГРАЧ НА ПЛАНЕТИ! Григор Димитров о Јанику Синеру уочи финала мастерса у Мајамију

FOTO: Tanjug/AP

Naredni rival Grigora biće Janik Siner, a na konferenciji za medije Bugarin je rekao da je trenutno Italijan najbolji teniser na svetu.

- Ima mnogo toga što je urađeno, tu je mnogo posla, dosta toga je ostalo iza. I dalje verujem u sebe. Ovo finale je samo višnja na torti.

- Bila je to žestoka borba na obe strane. Napadali smo jedan drugog, posebno posle prvog seta, mislim da je tada podigao igru i bio veoma jak kroz ceo drugi set i u taj-brejku. Stavljao me je pod veliki pritisak. U trećem setu, imao je jednu brejk šansu.

- Servirao sam dobro i krenuo po svoje udarce. Na kraju sam igrao sa više autoriteta i dobro sam plasirao loptu - istakao je Dimitrov.

Dodaje da je njegov rival u finalu, Janik Siner, trenutno najbolji teniser na svetu.

 - Igra vanserijski tenis. Sada moram da igram sa njim. Volim takve mečeve, želim da se testiram. To je finale, jedan od onih duela kada moram da se koncentrišem na svoju stranu mreže. Pokazao je za šta je sposoban, ali i ja sam. Lako bi mogao da bude veoma interesantan meč - kaže Dimitrov.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)