''NOVAK ĐOKOVIĆ JE JOŠ VEĆI ČOVEK NEGO ŠTO JE TENISER'' Hamad Međedović se oglasio saopštenjem

Novosti online

06. 12. 2023. u 13:54

Hamad Međedović je svoju najbolju sezonu do sada u karijeri krunisao osvajanjem ''Next Gen'' turnira i nalazi se na korak od plasmana među 100 najboljih tenisera sveta.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ ЈОШ ВЕЋИ ЧОВЕК НЕГО ШТО ЈЕ ТЕНИСЕР Хамад Међедовић се огласио саопштењем

FOTO: E. Feković

Sada se povodom uspešne sezone oglasio saopštenjem, u kojem se zahvalio svima, od navijača koji su ga bodrili i podržavali, do svih trenera koji su mu pomogli tokom karijere, a posebno Novaku Đokoviću, koji mu je nesebično pomagao tokom čitave karijere.

- Nakon ovog velikog uspeha želim svima vama koji ste me na bilo koji način podržavali i bodrili da se od srca zahvalim. Iako većina vas nije mogla biti na tribinama, ipak ona topla ljudska briga i podrška dođe do svakoga i to kada je najpotrebnija. Ta energija koja dolazi pomaže i na terenu gde nije dovoljna samo fizička spremnost već i ona unutrašnja, za kojom svako od nas traga. Vaša energija je došla do mene u najpotrebnijem trenutku.

- Iako je uvek rizik pobrojati sve ljude i institucije koji su od mog početka bili tu kao podrška, kao pomoć i oslonac, koji su mi dali neprocenjive savete, kako one sportske, tako i one, možda i važnije - ljudske, želim posebnu zahvalnost uputiti mojim roditeljima, svojim sestrama, i mome bratu Ecu, kao i mnogobrojnoj široj porodici.

- Neizmernu zahvalanost i poštovanje upućujem svom prvom treneru Edisu, velikom čoveku i treneru Boći, mome teniskom uzoru Novaku Đokoviću koji je veći čovek nego teniser, a onda možete zamisliti kakva je to gromada od čoveka kada je prvi reket sveta, mom sadašnjem timu sa kojim radim na čelu sa Viktorom Troickim čija mi saradnja dosta znači, a ujedno smo ostvarili i najbolje rezultate.

- Zahvalnost upućujem Teniskom savezu Srbije, Ministarstvu sporta Republike Srbije, gradskoj upravi Grada Novog Pazara kao i svim institucijama, privrednicima, dobrim ljudima koji su bili tu kada je bilo potrebno.

- Naravno, svaki sportski uspeh, pa tako i moj, utemeljen je na upornim, iscrpljujućim treninzima i ličnom odricanju, neizbežan je i talenat ili Božji dar kako ga osećam, a neophodna je i sportska sreća, koja je ovaj put bila na mojoj strani.

- Svoju radost, sreću i uspeh delim sa svojim sugrađanima u Novom Pazaru, gde je moja duša, ali i u širokom krugu prijatelja, komšija i divnih ljudi koji su me prihvatili u Beogradu.

- Uspesi i radosti traju kratko, tako da odmah po povratku u Srbiju već su isplanirane nove pripreme i treninzi, pa nisam u prilici odgovoriti mnogobrojnim pozivima i željenim proslavama.

- Hvala svima i nadam se da ću što pre biti u prilici podeliti svoju radost sa dragim ljudima i sugrađanima kako u Beogradu, tako i u svom rodnom Novom Pazaru - naveo je Međedović u saopštenju.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?