"ĐOKOVIĆ JE PROMENIO NARATIV U TENISU": Američka zvezda se poklonila Novaku kao niko do sada

Novosti online

20. 11. 2023. u 15:41

NEKADAŠNjI američki teniser Endi Rodik oglasio se o dominaciji Novaka Đokovića.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ПРОМЕНИО НАРАТИВ У ТЕНИСУ: Америчка звезда се поклонила Новаку као нико до сада

FOTO: Tanjug/AP

Amerikanac smatra da je Novak Đoković promenio narativ u "belom sportu".

- Postoje igrači koji su u Kući slavnih a nisu osvojili 25 turnira, a kamoli 25 grend slemova. On je potpuno promenio narativ u tenisu, rekao je nekadašnji svetski broj jedan o Noletu. 

Endi Rodik je govorio o narednom Australijan openu gde Novaka vidi kao prvog favorita.

- To je moje dosadno predviđanje i nastaviću da ga ponavljam. Rekao sam juče i rekao sam pre tri dana da neću da se kladim protiv Novaka Đokovića. Nije da ne verujem u to da neko drugi može da ga pobedi, ali ne bih stavio novac protiv Novaka Đokovića. Sigurno se nisam predomislio u prethodnih nekoliko dana posle onoga što je uradio Alkarazu i Sineru, rekao je Endi Rodik.

Kada je Siner uspeo da pobedi Novaka u grupnoj fazi, Amerikanac je istakao da je to možda najbolji Sinerov meč koji će ikada odigrati.

- Slušajte, kada se bude pisala knjiga o Sineru on će se osvrnuti i reći: 'Hej, to je možda bio najbolji meč koji sam ikada odigrao i početak serije mečeva koja me je dovela do toga da postanem osvajač grend slema.' Ali neverovatno je kako je igrao Janik Siner od početka do kraja, jer je Novak takođe igrao dobro. Ne igra on često tako dobro i izgubi, rekao je tada Rodik.

Inače, Endi Rodik je bio prvi teniser sveta u periodu kada je igrao i Rodžer Federer. Kroz karijeru ga je više puta na terenu Nole nervirao, a čini se da je sada postao njegov veliki fan.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave