''ALKARAZ MORA DA NAUČI DA SEZONA TRAJE OD JANUARA DO NOVEMBRA'' Trener ''Karlitosa'' ima objašnjenje za loše partije Španca nakon Vimbldona

Novosti online

18. 11. 2023. u 09:34

Karlos Alkaraz je do sredine jula uspeo da osvoji šest titula, a jedna od najvažnijih mu je bio grend slem na Vimbldonu. Od tada do novembra meseca, Karlos je odigrao samo jedno finale i nekoliko polufinala, što pokazuje ozbiljan pad forme španskog tenisera.

АЛКАРАЗ МОРА ДА НАУЧИ ДА СЕЗОНА ТРАЈЕ ОД ЈАНУАРА ДО НОВЕМБРА Тренер Карлитоса има објашњење за лоше партије Шпанца након Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

– Mora da nauči da sezona traje od januara do novembra – ističe trener Alkaraza, Huan Karlos Ferero, novinaru madridske „Marke“.

Kao ključni trenutak početka krize u drugom delu 2023, Španac ističe Ju-Es open.

– Branio je titulu u Njujorku, imao je velika očekivanja a ispao je u polufinalu. Platio je psihološku cenu za ovaj neuspeh. Sve vreme je pokušavao da se vrati, ali mu nije išlo. Bersi u Parizu mu je, uz Rim, doneo najveći neuspeh. Ta dva mastersa je odigrao ispod svog nivoa.

Ferero ne krije da je sada zadovoljan učinkom svog pulena.

– U Torino smo došli sa malom rezervom, izgubio je prvi meč, ali sada je sve kako treba.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori