TENISERI ZATEČENI: Saznali šta je Novak Đoković uradio i vrte glavom u neverici

Novosti online

11. 11. 2023. u 10:46

NOVAK Đoković spreman je za odbranu titule na Završnom mastersu u Torinu. Put do tog cilja neće biti lak, ali srpski as je u ovaj italijanski grad došao pun samopouzdanja nakon trofeja u Parizu.

ТЕНИСЕРИ ЗАТЕЧЕНИ: Сазнали шта је Новак Ђоковић урадио и врте главом у неверици

FOTO: Tanjug/AP

Osim Noleta na ovom turniru učestvuju i Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, Holger Rune i Aleksandar Zverev.

Što se tiče tenisera koji učestvuju u Torinu jedan podatak je zaista neverovatan. Naime, najbolji teniser sveta je u karijeri osvojio 97 titula, a preostala sedmorica igrača zajedno 91.

To je samo još jedan dokaz koliko je Đoković i dalje dominantan u "belom sportu", uprkos tome što mlađi pokušavaju da ga sruše sa vrha. Novak svemu odoleva i ne samo to, već deluje da će još dugo osvajati najveće turnire.

Kada su trofeju pitanju Alkaraz ih je osvojio 12, Medvedev (20), Siner (10), Rubljov (14), Cicipas (10), Rune (4), Zverev (21).

Nole će na Završnom mastersu igratu u Zelenoj grupi, a rivali su mu Siner, Rune i Cicipas. Poznato je i kad Srbin igra prvi meč.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)