RAFA, ČEKAM TE! Novak Đoković zakazao susret sa Nadalom i to na kakvom mestu

Novosti online

31. 10. 2023. u 09:34

NOVAK Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer sveto tenisko trojstvo. Švajcarac je prvi povukao nogu iz "belog sporta", Španac je sve bliže tome, a Srbin je postao definitivno GOAT i ostao da piše istoriju.

РАФА, ЧЕКАМ ТЕ! Новак Ђоковић заказао сусрет са Надалом и то на каквом месту

FOTO: AP/Tanjug

Možda i zbog toga su Nadal i Federer u boljim odnosima nego što je slučaj sa Đokovićem. Nekako kao da su pomenuta dvojica zavidni, na nekog ko je došao sa Balkana i pokazao toj gospodi kako se ighra njihov sport. 

Zato je jedno od pitanja novinara u Parizu namenjeno Novaku bilo i odnos sa Rafom.

- Mi nismo bliski prijatelji, ali poštujemo jedan drugog. Ali, pričam sada iz mog ugla, nadam se da kada završimo naše karijere možemo da popijemo piće na plaži i da pričamo o životu sa manje stresa - poručio je Đoković na jednoj francuskoj televiziji na francuskom jeziku, doduše kada je "zaškripalo" koristio je engleski.

Podsetimo, Đoković je osvojio 24 grend slem titule, a Nadal 22. U ovom trenutku je u međusobnom skoru u prednosti Novak sa 30-29, a mnogi priželjkuju da makar još jednom vide duel te dvojice igrača.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)