KECMANOVIĆ UBEDLJIV U KINI: Srbin srušio Francuza za četvrtfinale Čengdua

Novosti online

23. 09. 2023. u 11:56

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira u Čengduu, pošto je pobedio Francuza Korentana Mutea sa 6:2, 6:4.

КЕЦМАНОВИЋ УБЕДЉИВ У КИНИ: Србин срушио Француза за четвртфинале Ченгдуа

FOTO: Profimedia

Nije 47. igrač sveta blistao u dosadašnjem delu sezonu, ali bi finiš iste mogao da bude dobar, što pokazuju dve pobede na pomenutom turniru u Kini.

Što se meča sa 122. na ATP listi, Miša je odigrao veoma dobro. Duel je počeo sa čak četiri brejka u prvih pet gemova, od kojih je tri napravio Beograđanin i došao do prednosti od 4:1. Potom je sigurnom igrom sačuvao prednost i dobio prvi set.

Kecmanović je i u drugom segmentu prvi oduzeo servis protivniku. Ipak, odmah je Mute vratio izgubljeno, ali je Miomir u devetom gemu opet napravio brejk i potom sigurno odservirao za pobedu u meču koji je trajao jedan sat i 36 minuta.

Srbin će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Aleksandar Zverev - Pavel Kotov.

BONUS VIDEO: Sjajna atmosfera na dočeku košarkaša i Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPKINJE NAPREDOVALE: Izašla je nova VTA lista, Švjontek ubedljivo prva, Olgda Danilović i Natalija Stevanović skočile na lestvici