"IMA 23 GREND SLEMA I NE ZNA DA UHVATI LOPTICU": Beloruskinja "isprozivala" Novaka Đokovića

Novosti online

17. 08. 2023. u 09:16

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto mu je meč predao Alehandro Davidovič Fokina iz Španije.

ИМА 23 ГРЕНД СЛЕМА И НЕ ЗНА ДА УХВАТИ ЛОПТИЦУ: Белорускиња испрозивала Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Imao je Nole pobedu u rukama, jer je prvi set rutinski rešio u svoju korist sa 6:4, ali je Španac pred početak drugog seta rešio da se preda. Razlog tome bili su bolovi u leđima kod Fokine, koji je kod rezultata 4:3 najpre tražio medicinski tajm-aut, a potom se uputio ka svlačionici.

Srbin će u narednom kolu igrati protiv stare mušterije Francuza Gaela Monfisa koji je sa 7:5, 6:4 pobedio Aleksa de Minora. Taj meč počeće u noći između četvrtka i petka u 2.30, pa ponovo nema spavanja.

I dok Đoković ide ka trofeju u Sinsinatiju, dobro se zabavlja i van terena. Naime, Novak se družio sa Arinom Sabalenkom pred mečeve drugog kola mastersa u Sinsinatiju, dok su čekali da izađu na teren. Đoković se zagrevao, a Sabalenka mu je dodavala loptice. Nastala je fotografija sa smešnim Novakovim izrazom lica, koju je Beloruskinja podelila na svom Instagram.

Beloruskinja je malo potkačila Novaka na društvenim mrežama, pošto nije uspeo da uhvati loptu. 

- Čovek ima 23 grend slem titule i ne zna da uhvati lopticu - napisala je ona.

Naravno, sve je prošlo u šaljivom duhu i sa mnogo smeha.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti