"A DA JE ĐOKOVIĆ OVO URADIO..." Srbina bi razapeli da se on ovako ponašao na mastersu u Sinsinatiju (VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2023. u 18:21 >> 18:46

Novak Đoković je masters u Sinsinatiju počeo porazom u igri parova, okrenuo se potom nadmetanju u pojedinačnoj konkurenciji, a pred njegov izlazak na teren Noletovi navijači ukazuju na dvostruke standarde u "belom sportu".

А ДА ЈЕ ЂОКОВИЋ ОВО УРАДИО... Србина би разапели да се он овако понашао на мастерсу у Синсинатију (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Novaka u poslednje vreme pristalice Rodžera Federera i Rafaela Nadala na društvenim mrežama omalovažavaju, ističući da "ne može biti najbolji svih vremena neko ko besni na terenu" (što je naišlo na sjajan odgovor Noletovih navijača, o kome su vam "Novosti" pisale - "Ovo Rodžer Federer?!").

A kako se u Sinsinatiju desila jedna ružna scena i to na treningu, kada je Danil Medvedev pobesneo na sebe i razbio reket, oni kojima je Đoković u srcu ukazuju na sledeće:

- Možete li samo da zamislite medije da je Đoković na svom treningu isto uradio što i Medvedev? To bi se samo ponavljalo kako je "on loš primer mladima" i da "ima probleme sa izlivima besa". A tišina vlada kada neki drugi bivši svetski broj 1 i grend slem šampion uradi nešto ovako.

Evo i snimka tog poteza ruskog asa:

Medvedev je, inače, ove srede, posle odmaranja u prvom kolu pobedio u drugom Lorenca Musetija sa 6:3, 6:2, a naredni rival će mu biti bolji iz duela Zverev - Nišioka.

Kad Novak Đoković igra i protiv koga?

Nekoliko minuta nakon što je u utorak Nole u tandemu s kolegom iz reprezentacije Srbije, Nikolom Ćaćićem doživeo poraz u "Sinisiju", saznao je s kim će igrati u drugom kolu singla.

U pitanju je Španac Alehando Davidovič Fokina.

Alehandro Davidovič Fokina / FOTO: Tanjug/AP

Fokina je svog prvog suparnika na ovom mastersu, Tomasa Martina Ečeveriju iz Argentine, prilično lako savladao sa 6:3, 6:3, za 78 minuta igre.

Đoković i Davidovič Fokina trebalo bi da igraju u četvrtak od jedan sat, iza ponoći po našem, srednjoevropskom vremenu, i to uz prenos uživo na portalu "Novosti".

Nole, inače, vodi protiv ovog španskog tenisera sa 3:1 u pobedama, ali poslednja dva meča nisu bila nimalo laka za srpskog asa.

Naime, nakon što je 2021. Fokinu preslišao i u Rimu i na Olimpijskim igrama u Tokiju (najpresa 6:2, 6:1, potom sa 6:3, 6:1), Đoković je od ovog člana reprezentacije Španije lepa izgubio na maestersu u Monaku 2022. Tada je rezultat bio 6:3, 6:7(5), 6:1 za Fokinu, koji je prilično "oznojio" Đokovića i na ovogodišnjem Rolan Garosu, kada je Srbin pobedio posle dva taj-brejka rezultatom 7:6(4), 7:6(5), 6:2.

Ako vam se tenis sviđa, ono što u njemu radi Novak Đoković, a i ako pratite "beli sport" i zbog drugih u njemu, pratite ga na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)