ĐOKOVIĆ IMA DODATNI MOTIV PRED JU-ES OPEN: Evo šta bi Novaku donela titula u Sinsinatiju

Novosti online

12. 08. 2023. u 13:16

NOVAK Đoković ća nastupiti na mastersu u Sinsinatiju i to će njemu biti prvi turnir još od Vimbldona na kome će igrati. Osim trofeja koji bi mnogo značio pred Ju-Es open, srpski as ima još jedan dodatni motiv da dođe do pehara.

ЂОКОВИЋ ИМА ДОДАТНИ МОТИВ ПРЕД ЈУ-ЕС ОПЕН: Ево шта би Новаку донела титула у Синсинатију

FOTO: Tanjug/AP

Naime, u slučaju da treći put trijumfuje u Ohaju vratio bi se na čelo ATP listi, prenosi "Sport klub". Nole je isticao da mu u ovoj fazi karijere to nije primarni cilj, ali svakako da bi mu značilo da ponovo bude na vrhu.

Đoković je saznao i protivnike za ovo nadmetanje, no zahvaljujući eliminaciji Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Toronta, osvajač 23 grend slem titule ima priliku da Ju-Es open dočeka kao prvi reket sveta.

Titula u Sinsinatiju bi mu donela 1.000 bodova i tada ne bi morao da razmišlja o rezultatu Španca. Ukoliko Srbin bude zaustavljen u finalu, onda će 20-godišnjak morati da ispadne pre njega.

Podsetimo, pomenuti masters je na programu od 13. do 20. avgusta. Poslednji grend slem se održava od 28. avgusta do 10. septembra.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave