NIK KIRJOS DONEO VAŽNU ODLUKU: Odrekao se jedne stvari pred Vimbldon

Novosti online

02. 07. 2023. u 19:15

FINALISTA Vimbldona u sezoni 2022, Nik Kirjos oglasio se pred početak ovosezonske odiseje. Novinarima je rekao da je doneo jednu bitnu odluku u životu.

НИК КИРЈОС ДОНЕО ВАЖНУ ОДЛУКУ: Одрекао се једне ствари пред Вимблдон

Foto AP

Australijanac je okupljenim novinarima priznao da je odlučio da smanji upotrebu mobilnog telefona, a sve kako bi izbegao negativnost koju donose društvene mreže.

On je ranije govorio o mentalnim problemima sa kojima se nosio tokom karijere. Sada je dodao da previše negativnih stvari ima na internetu koji mogu da ugroze karijeru profesionalnog sportiste.

- Da, odlučio sam da se što više klonim telefona. Mislim da se mnogi igrači na ATP turu suočavaju sa sličnim problemima. Mnogi su već izneli u javnost svoja neprijatna iskustva sa interneta, neki su to šerovali upravo na svojim profilima. To je užasno, nije normalno koliko ima kritika i negativnosti. Sve je izmaklo kontroli. Mislim da sam dovoljno sazreo da mogu da odlučim da smanjim upotrebu telefona. Ima tu i pozitivnih stvari, naravno, mnogo podrške priznao je Kirjos.

Podsetimo, Nik Kirjos je prošle godine poražen u finalu Vimbldona od sedmostrukog osvajača titule, Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave