NOVAK Đoković od ponedeljka možda ne bude najbolje rangirani teniser sveta, a da momak koji može da ga prestigne - toga uopšte nije bio svestan.

Komentari (7)

Taske

25.06.2023. 04:33

Ma daj...Danas svi jure statistiku neznam sto izbegavaju da priznaju kazi brate lepo zasto se uopste bavis tim sportom ako te bar nesto ne gura napred

Jovan

25.06.2023. 07:13

Mlad, a već fabrikuje informacije. Kao nije znao da će prestići Noleta i opet zasesti na čelo ATP liste. Niko mu nije rekao iz njegovog tima, već to čuje od novinara? Momak je vrhunski igrač i uspešna budućnost je pred njim, ali mora voditi računa o ovim i sličnim stvarima. Valjda to dolazi sa godinama

Radovan 5

25.06.2023. 08:57

Auuu,ala je ova ujedinjena europa navalila na ovog balonju da bude prvi,pa da bude prvi.Polako prvo mora kod PROFESORA,da ga propita pa tek onda,Lako je nameštanjem rezultata,oduzimanjem bodova.Ovom balavcu nema šta da se oduzme kada skoro ništa i nije zaradio,nego oduzeli PROFESOEU a on siroma balav i neškolovan(ali naivno pošten).

Maja

25.06.2023. 20:10

Ako nije znao da ce opet biti prvi, onda je mnogo glup ili ipak loše laže,a i to ide u prilog da je glup. Ovom dečku je bitna samo statistika. Ništa on značajno nije osvojio i definitivno ne zaslužuje prvo mesto.