KAKO JE NOVAKOVA TARA UPOZNALA NEJMARA: Najbolji srpski teniser pred meč se družio sa Mesijem, Mbapeom i ostalim pariskim zvezdama

Veče pre meča protiv Variljasa, Novak Đoković je sa decom proveo na utakmici Pari Sen Žermena, a imao je priliku i da razgovara sa Mesijem i Mbapeom.

КАКО ЈЕ НОВАКОВА ТАРА УПОЗНАЛА НЕЈМАРА: Најбољи српски тенисер пред меч се дружио са Месијем, Мбапеом и осталим париским звездама

Foto: AP

- Bilo je kratko, ali slatko! Bili su jako ljubazni, zastali su da porazgovaraju. Znam kako je to, kada se spremaš za meč. Jesu osvojili šampionat, uprkos porazu, ali utakmica je utakmica. Očekivanja su uvek velika, pogotovo od njih, najboljih igrača na svetu. Na njima je uvek ogroman pritisak – odgovorio je Novak na pitanje "Novosti" na konferenciji za medije kako je protekao ovaj susret izme|u sportskih zvezda.

Nole dodaje da nije želeo da ih previše remeti.

- Imali smo dozvolu da budemo na travi i da gledamo izbliza kako to izgleda, kako se zagrevaju i treniraju. Kada su prolazili ka svlačionici, videli su nas, zastali su i svi se pozdravili s nama. Zahvalim sam im na tome, to je prvi put da sam se pozdravio i sa Mbapeom, i sa Mesijem. Nikada nisam imao priliku da ih vidim uživo. Oni su zaista ogromni šampioni. Mesi je obeležio istoriju fudbala. Neverovatno zadovoljstvo i čast bilo je biti tu i gledati ga – preneo je Novak.

Naš teniski as ističe da je na poluvremenu razgovarao i sa Nejmarom.

- Videli smo ga na stadionu, pošto nije igrao. Potpisao se na dres mojoj kćerki Tari, jer ona voli Nejmara, a Stefan Mesija. I oni su imali priliku da sve to dožive. Zanimljivo je zašto Tara voli Nejmara, iako sport u principu ne prati previše. Postoji dosta popularna pesma komponovana o Nejmaru uz koju pleše Tarina drugarica iz Beograda koja je polu-Brazilka, polu-Srpkinja, i to je privuklo Taru. Kazala mi je da hoće da ga upozna, jer se "nalazi u onoj pesmi". Sigurno je dobar fudbaler, čim je u pesmi!

Jedva je čekala da ga sretne, dok je iz tatinog krila gledala prvo poluvreme utakmice.

- Stalno me je ispitivala gde je Nejmar, zašto ne idemo kod njega, kada ćemo da idemo, gde se sada nalazi, zašto nije igrao... Postavila mi je "milijardu" pitanja. Onda smo otišli da ga vidimo, i onda se potpuno "zamrzla". Dok smo bili s njim, tih desetak minuta, ni reč nije progovorila. Krila se iza mene, postidela se.

Bilo je to, kaže Novak, lepo iskustvo, i za njega, i za decu.

- Kao otac gledam kako reaguju na poznate ličnosti, sportiste i njihove uzore – zaključio je odgovor na naše pitanje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri