VLAHOVIĆ NAPADA MILAN KOJI JE BEZ LUKE JOVIĆA: Srpski centafor doživeo povredu usled velikog derbija italijanskog prvenstva

V.M.

27. 04. 2024. u 07:30

U derbi utakmici 34. kola italijanske Serije A, Juventus i Milan će od 18 časova ukrstiti koplja na ''Alijanc stadionu''.

ВЛАХОВИЋ НАПАДА МИЛАН КОЈИ ЈЕ БЕЗ ЛУКЕ ЈОВИЋА: Српски центафор доживео повреду услед великог дербија италијанског првенства

Foto: Profimedia

Sredinom prošle nedelje današnji rivali su dobili jako dobre vesti, a to je da će zahvaljujući dobrim nastupima italijanskih ekipa u evropskim takmičenjima Serija A iduće godine imati čak pet učesnika u Ligi šampiona, što je maltene skinulo pritisak sa Juventusa i Milana koji će gotovo sigurno biti među prvih pet na tabeli.

Rosoneri ovo kolo dočekuju na drugom mestu sa čak 15 poena prednosti u odnosu na šestoplasiranu Atalantu, dok su bjankoneri nešto lošiji i drže mesto sa deset bodova viška naspram ''boginje provincije''.

Što se tiče forme, Juventusova je u velikom padu, ostvario je samo jednu pobedu na poslednjih sedam ligaških utakmica, ali pre par dana je uspeo donekle da se iskupi plasmanom u finale Kupa Italije i imaće priliku da u duelu sa Atalantom osvoji bar jedan trofej ove sezone.

Sa druge strane, gotovo izvesna smena Stefana Piolija na kraju sezone kao da je odnela motivaciju fudbalerima Milana koji ne znaju za pobedu na četiri vezana meča, a među njima su i dva od Rome koja ih eliminisala u četvrtfinala Lige Evrope.

Još jedan od njih naneo im je Inter u ''Derbi dela Madonini'' koji je odigran proteklog ponedeljka (1:2), a da stvar bude još gora po rosonere tim trijumfom su neroazuri i matematički osvojili 20. titulu u istoriji kluba koju su proslavili pred navijačima Milana.

Takođe, večeras bi u centru pažnje mogao biti srpski centarfori Dušan Vlahović koji je najbolji igrač Juventusa, postigao je najviše golova u ekipi ove sezone (17) i sigurno će se naći na terenu od prvog minuta, dok se isto ne može reći za još jednog srpskog napadača, Luku Jovića. Bivši fudbaler Real Madrida je doživeo povredu upoči ovog meča i zbog nje će odsustvovati sa terenu u narednom periodu.

Izostanci bitnih igrača više muče Stefana Piolija koji ne može da računa na Kalabriju, Ernandeza, Kalulua, Pobegu i Tomorija, dok je Alegri standardno lišen usluga Pogbe i Fađolija.

U prvom delu sezone Juventus je odneo tri boda sa ''San sira'' pogtokom Lokatelija (1:0), a mi verujemo da će i danas to učiniti jer smatramo da će izotanci bitnih igrača biti prevelik udarac za goste.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,15) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)