ĐERE OSTVARIO NAJVEĆI USPEH U KARIJERI NA MASTERSIMA: Reprezentativac Srbije nikada nije dogurao ovoliko daleko na turnirima iz serije 1000

Novosti online

14. 05. 2023. u 15:12

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu, pošto mu je Čileanac Kristijan Garin predao meč u drugom setu, kod vođstva našeg tenisera 1:0 u setovima i 2:1 u gemovima.

ЂЕРЕ ОСТВАРИО НАЈВЕЋИ УСПЕХ У КАРИЈЕРИ НА МАСТЕРСИМА: Репрезентативац Србије никада није догурао оволико далеко на турнирима из серије 1000

Foto: EPA-EFE/Biel Alino

 Đere je dominantno dobio prvi set uz dva napravljena brejka i rutinski bez problema na svoj servis stigao do prednosti. Kada je naš teniser poveo 2:1 u drugom setu, Čileanac je predao zbog povrede.

Protivnik Đereu u osmini finala biće pobednik meča Kasper Rud - Aleksandar Bublik, ali šta god da reprezentativac Srbije tada uradi, već može da se pohvali da se prvi put u karijeri domogao plasmana među 16 najboljih na jednom masters turniru.

BONUS VIDEO: "NEKE STVARI MORAMO BOLjE": Milojević izneo utiske posle Vojvodine



   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati