SRBIJA OVAKO NEŠTO NE PAMTI: Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2023. u 19:00

REAL Madrid i Partizan odigrali su i petu utakmicu top 8 faze, a posle te majstorice u javnost je isplivao jedan prilično neverovatan snimak

СРБИЈА ОВАКО НЕШТО НЕ ПАМТИ: Породица променила Оче наш због КК Партизан (ВИДЕО)

Foto: TikTok printskrin

Podsetimo, Partizan je u Madridu vodio sa 18 razlike, a izgubio, posle čega je beogradski klub ostao bez daljeg učešća u elitnom evropskom takmičenju, te će se posvetiti plej-ofu ABA lige (raspored mečeva ekipe Željka Obradovića možete saznati klikom ovde).

A kolika ume da bude vezanost pojedinih ljudi za crno-bele, svedoči i primer koji sledi, a koji je objavljen na TikTok-u.

Na snimku koji je za manje od 24 časa viđen više od 200.000 puta, vidi se kako jedna srpska porodica, uz "meze" na stolu, a iščekujući TV prenos majstorice, ima poseban obred.

Dok su odrasle osobe ostale na svojim mestima u sobi, jedan mališan je stao pred ikone i počeo "Oče naš", ali - sa izmenjenim tekstom:

- Oče naš, koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje, da dođe carstvo tvoje, da osvojimo Evroligu zajedno sa Željkom Obradovićem, amin!

- Daće Bog! - uzviknula je jedna od starijih muških osoba, a svi prisutni su se prekrstili.

Kako je to izgledalo, pogledajte i sami:

 

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)