TREĆI SKANDAL U MADRIDU! Prvo uvreda za Beloruskinju, potom bezobrazna pomoć Alkarazu u finalu, a sad i ovo

Novosti online

11. 05. 2023. u 18:42

ATP turnir masters serije u Madridu se ove godine nije proslavio.

ТРЕЋИ СКАНДАЛ У МАДРИДУ! Прво увреда за Белорускињу, потом безобразна помоћ Алкаразу у финалу, а сад и ово

FOTO: Tanjug/AP

Uopšte.

Prvi skandal dogodio se kada je javnost videla kakvu i koliku tortu je od organizatora dobio Karlos Alkaraz, a kolicnu Arina Sabalenka. Belorusinja je, podsetimo, takođe proslavila rođendan, ali je zbog značajno drugačijeg tretmana od mladog Španca izazvala priličnu nevericu u "belom sportu", o čemu su vam "Novosti" već pisale.

A na našem portalu mogli ste potom da pročitate i o drugom madridskom skandalu, odnosno tvrdnji da su organizatori tamošnjeg mastersa favorizovali Karlosa Alkaraza u finalu: pred borbu za trofej koju je vodio sa Janom Lenardom Štrufom, 20-godišnjaku su na nesportski način olkašali posao.

Tu, međutim, nije bio kraj neverovatnim dešavanjima.

"Novosti" vam prenose u celosti saopštenje kojim su se danas javnosti obratili organizatori turnira u glavnom gradu Španije:

"Iskreno se izvinjavamo svim igračima i navijačima koji su očekivali više od Madrid opena. To što nismo pružili priliku finalistima u ženskom dublu da se obrate javnosti po završetku meča je neprihvatljivo, i mi smo se direktno izvinili Viktoriji, Beatriz, Koko i Džesiki. Radimo i unutar naše organizacije, i zajedno sa VTA, na tome da se koriguju naši postojeći protokoli i posvećeni smo tome da se popravljamo u danima mkoji predstoje. Napravili smo grešku i ovo se više neće ponoviti", navodi se u ssaopštenju koje je potpisao Đerar Tsobanian, izvrši direktor madridskog teniskog turnira.

Inače, u finalu ženskih parova, Viktorija Azarenka i Beatriz Hada Maja su sa 6:1, 6:4 savladale Koko Gof i Džesiku Pegulu, prve nosioce u nadmetanju dublova.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu