NESTVARNA SCENA U BEOGRADU: Novak Đoković došao na koncert "Crvene jabuke", a tamo... (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2023. u 22:15

NOVAK Đoković je izazvao pravu euforiju u glavnom gradu Srbije.

НЕСТВАРНА СЦЕНА У БЕОГРАДУ: Новак Ђоковић дошао на концерт Црвене јабуке, а тамо... (ВИДЕО)

FOTO: J. Subin

Dok iščekuje vesti da li će moći da zaigra na mastersu u Majamiju, rešio je da sa članovima porodice ode na koncert grupe "Crvena jabuka".

Tradicionalna osmomartovska svirka čuvenog benda održana je u sredu uveče u "MTS dvorani", a kada je u nekadašnji Dom sindikata ušao najbolji teniser sveta, cela hala je počela sa skandira "Nole, Nole!".

Evo i kako je to izgledalo:

 

Podsetimo, iako je kasno da Novak zaigra u Indijan Velsu, gde su nadmetanja sada u toku, turnir u Majamiju počinje 20. marta i, sudeći po rečima Đokovićevog trenera, Gorana Ivaniševića, "Nole od odlaska tamo nije odustao".

Treniutno nije dozvoljen ulazak u SAD strancima koji nisu vakcinisani protiv SARS-CoV-2 tipa korona virusa, u koje spada i Novak Đoković, ali bi to trebalo da bude dozvoljen o od 11. maja 2023, što bi značilo da će Nole moći da igra na Ju-Es openu ove godine. Ipak, njemu je, kako Ivanišević otkriva, želja da i ranije ode u Sjedinjene Američke Države, na pomenuti masters u Majamiju, o čemu više možete pročitati kada kliknete ovde.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri