NADALA JOŠ MUČI POVREDA KUKA: Španski teniser morao da otkaže egzibicioni meč sa Alkarazom 5. marta u Las Vegasu

Novosti online

18. 02. 2023. u 21:57

RAFAL Nadal i dalje ne zna kada će moći da se vrati na teren. Jednog od najboljih tenisera sveta svih vremena, osvajača 22 grend slem titule, još se nije oporavio od povrede kuka, zbog koje je u drugom kolu Australijan opena izgubio od Amerikanca Makenzija Mekdonalda sa 3:0.

НАДАЛА ЈОШ МУЧИ ПОВРЕДА КУКА: Шпански тенисер морао да откаже егзибициони меч са Алкаразом 5. марта у Лас Вегасу

Tanjug/Ap

Slavni Španac morao je da otkaže učešće na turnirima u Dohi u Dubiaju, a pod velikim znakom pitanja je i njegov nastup na Mastersu u Indijan Veslu. Naime, Nadal neće moći da igra ni egzibicioi meč sa Karlosom Alkarazom, koji je zakazan za 5. marta u Las Vegasu. Umesto njega će na megdan Alkarazu izaći pobednik meča između Tejlora Frisa i Frensisa Tijafoa.

- Veoma sam tužan što neću moći da dođem u Las Vegas i igram na ovom sjajnom događaju sa Karlosom. Nažalost, moj proces oporavka je takav na nije moguće da tada budem spreman da zaigram. Nadam se da ćemo naći neki drugi datum da slavimo ovaj događaj i zabavimo se. Zahalio bih se navijačima i organizatorima koji su bili u kontaktu sa mnom sve vreme, pokazivali podršku i imali veliko razumevanje za mene - saopštio je Nadal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri