Nekadašnja teniserka poreklom iz Srbije Jelena Dokić požalila se još jednom na uvrede koje svakodnevno dobija.

Milab

23.01.2023. 12:14

А шта је лоше рекла? Јел су килограми и физички изглед мерило душе и срца? Некад се стидим што пореклом сам одавде...Најпримитивнији смо народ који хода планетом

Marko

23.01.2023. 12:46

Nije udarila na srpkinje nego na nevaspitane imbecile koji su je razapeli na socijalnim mrezama. Ovaj naslov u Novostima samo podrzava tezu da smo tesko bolestan narod. Sram vas bilo, ovo nema veze sa novinarstvom.

Mile

23.01.2023. 13:23

Слажем се са Марком,да ово што се објављује је намерно даби се Срби омаловажили.ЈЕЛЕНИ пуна подршка ,а онима које занима како ко изгледа нек се саме јер су без мозга.Сви ми знамо кроз које муке је Јелена прошла,ни мало лак пут није био.ЈЕЛЕНА само храбро и не осврћи се на олош буди увек насмејана и када је најтеже.Поздрав из Канаде.

Larisa

23.01.2023. 13:27

Ne gledaj sta ti govore, nego ko ti govori. A govore ti jalni, ljubomorni, zavidni, od mrznje ruzni, neljudi, koje ce ugusiti vlastita zavist. Uzivaj devojko u zivotu i svom telu. Ti to mozes, pokazala si.

vuk

23.01.2023. 15:53

Ogroman broj "debelih" ljudi ima neke zdravstvene probleme zbog kojih imaju problem sa tezinom.Mogu to biti hormoni,stitasta zlezda,insulin i da ne nabrajam.Komentarisati neciji izgled jeste nas specijalitet.I sam imam problem sa kilogramima, niko me nikad u inostranstvu nije pitao nista ,ali cim dodjem u Srbiju i sretnem poznanike,krece prica u stilu jao sto si se udebljao, ne valja ti to, pothitno da smsras i slicno.Mi jednostavno nemamo tu kulturu da postujemo neciju privatnost.

Mancini

24.01.2023. 04:48

Za Milaba: Preterano se*eš. Mi najprimitivniji, a onaj ROSU ubica juče puca i još šalje poruku na mobilni, onaj iz KBS puca u one što nose badnjak i dobije od sunarodnika repera iz Nemačke podršku, oni su onda po tebi najcivilizovaniji narod na Balkanu.

Mancini

24.01.2023. 04:59

Zadnjih 40 godina imam problema sa težinom, 100 % na psihološkoj osnovi, jer sam povezao sa kada sam u problemima, kada sam zabrinut, kada "ludim", onda sam neprestano gladan. A kao ogromna većina ljudi, tako i ja, živimo pod stalnim pritiskom. Ja sam sebi najveći kritičar . Naručio sam da se ne uzbuđujem na komentare. Tako da bi i Dokićka trebala da se ne uzbuđuje, jer u protivnom, ološ napada gore nego jato pirana, Što više kmeči to više dokonih psihopata na tastaturi. Dokazano.