NOVAK Đoković je izgubio prvi set nakon neverovatne drame, a ceh je platio njegov brat Marko Đoković.

Komentari (5)

vasilije

08.01.2023. 12:53

Bravo sine Novace. Ti si uzor svima kako se treba boriti i verovati u ono sto radimo. Ako se nedozovemo pameti i ujvatimo u kostac sa danasnjim nemanima nema nam spasa. Jedni se besplatno iskoluju na teretu poreza minomalaca pa na zapad po "velike" zatade nevodeci racuna jo ce im sutra biti deca koja ce se zrtvovati zy opstanak zapadnjaka. Drugi dobili netasluzena radna mesta gde statiraju. Trece inzetesuju kucici a da stvaraju porod bas ih briga ( zestok porez treba udariti i dati onima koji se u Srbiji bore i spasavaju je). I t d.

Janko

08.01.2023. 16:45

Prvi znakovi starosti.Dakle, Novak je krenuo na dole kada je u pitanju psiholoska kondicija po kojoj je bio poznat.Uvek je prvi put najteze a nadalje ce ici sve lakse. I zato nece biti nikakvo iznenadjenje ako se vec sutra dogodi da mu boks ostane prazan u toku igre. Dugogodisnji uspesi na sportskom polju jednostavno su licnost coveka deformisali do nivo narcisoidnosti.

Aussie

09.01.2023. 02:09

Nije izbacio samo brata već italijane. Ženu i muškarca Menadžer, koji po priči iz gledališta, sve vreme razgovarao sa Markom u vezi ugovora, itd. A nije ptatio Novakov mec.