RAFAEL NADAL PRIZNAO: Uloga oca mu je oduzela mnogo - "Moram da organizujem svoj život"

Novosti online

29. 12. 2022. u 19:08

RAFAEL Nadal priprema sa za Austrijal open, a uoči početka prvog grend slema u godini Španac je govorio o tome kako se očinstvo odrazilo na njegovu karijeru.

РАФАЕЛ НАДАЛ ПРИЗНАО: Улога оца му је одузела много -  Морам да организујем свој живот

Tanjug/AP

Nadal je priznao da se ne snalazi baš najbolje, te da mu je teško da se fokusira i na porodični život, i na svoju profesiju.

– Na prvom turniru koji sam igrao kao otac, sin nije bio sa mnom i ispao sam u prvoj rundi. Na drugi turnir sam putovao sa sinom i ispao sam u grupi… Stvar je u tome da moram malo da organizujem život, kao i svi koji dobiju dete – priznaje Španac.

Uskoro ga očekuje nastup na Junajted kupu u Australiji, a njegova "furija" je u grupi sa domaćinom i Velikom Britanijom.

– Samo želim da budem na nivou dovoljnom da budem konkurentan. Prvi meč će mi biti sa Kameronom Norijem, na to sam usredsređen. Početak sezone je uvek uzbudljiv, uvek su tu neke sumnje, kako će sve proći. Svaki je početak drugačiji. – smatra Rafa.

Dodaje da je izuzetno motivisan da sve počne kako treba.

– Veoma sam motivisan, uvek mi je važno da počnem kako treba, zbog samopouzdanja. Prethodni meseci nisu mi bili laki, pa mi je sada glavno da treniram kako treba. – zaključio je Nadal.

Podsetimo, španski teniser će od 16. januara biti u misiji odbrane trona u Melburnu, a najveći rival na Australijan openu biće mu srpski teniser Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta zapevala legendarni hit na slavi kod Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)