"NOVAČE, TI SI MI OMILJENI IGRAČ": Holger Rune još jednom pokazao koliko se divi Đokoviću

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 11. 2022. u 18:05 >> 18:06

Holger Rune je u finalu mastersa u Parizu savladao Novaka Đokovića koji je nakon neverovatne borbe i preokreta izgubio rezultatom 2:1.

НОВАЧЕ, ТИ СИ МИ ОМИЉЕНИ ИГРАЧ: Холгер Руне још једном показао колико се диви Ђоковићу

FOTO: Tanjug/AP

Danac je još jednom pokazao koliko se divi Đokoviću.

- Čestitam Novaku. Ti si mi omiljeni igrač. Gledam te od kada sam bio dete. Uvek sam ti se divio. Želim ti puno sreće do kraja sezone. Hvala organizatoru turnira, svima koji su mi omogućili da igra, ovo mi je od sada omiljeni turnir. Jedva čekam da se vratim. Hvala mom timu, mami, treneru Patriku, svima koji su me podržali. Bilo je lepo igrati ovde, iz dubine srca, hvala vam, rekao je Rune i dodao:

- Novak je uvek bio moj prijatelj, bio je fin prema meni, trenirao sam sa njim, i želim mu puno sreće u nastavku karijere, poručio je mladi Danac.

Kako je tekao meč Novak Đoković - Holger Rune, pročitajte ovde.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)