NE, NE, NE... Novak Đoković doživeo veliki peh tokom finala mastersa u Parizu, stručni štab gledao zabrinuto šta se dešava

Novosti online

06. 11. 2022. u 17:08

NOVAK Đoković i Holger Rune su se sastali u finalu mastersa u Parizu, a u jednom trenutku situacija vezana za srpskog asa zabrinula je sve kojima je drag.

НЕ, НЕ, НЕ... Новак Ђоковић доживео велики пех током финала мастерса у Паризу, стручни штаб гледао забринуто шта се дешава

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Novak Đoković je kao šestostruki prvak ovog ATP nadmetanja krenuo silovito po novi pehar u francuskoj prestonici, ali iako je prvi set dobio, u drugom se desio veliki pad, a onda u trećem - peh.

Naime, iako je Srbin uspeo da napravi rani brejk, počeo je da ima problem sa levom nogom.

To ga je i sprečilo da prednost zadrži, pa iako je Novak vodio sa 30:0 i 40:30, izgubio je peti gem trećeg seta, u kome je servirao. 

Odmah potom - zatražio je pomoć lekara.

Ukazivanje pomoći Novaku Đokoviću na mastersu u Parizu / Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Maser je došao do njega i probao da mu pomogne oko situacije s levom nogom, a sve su iz lože pratili pristuni članovi Đokovićevog stručnog štaba.

Trajao je taj prekid koliko i predviđaju pravila, posle čega se Nole pridigao i rešio da proba da, "stisnuvši zube", odigra ovo finale do kraja.

Maser pomaže Novaku Đokoviću tokom finala mastersa u Parizu /  Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Podsetimo, do ovog duela, Nole i Rune su odigrali samo jedan meč, i to u uvodnoj fazi prošlogodišnjeg Ju-Es opena, a tada je Đoković pobedio sa 6:1, 6:7(5), 6:2, 6:1.

Prenos finala Novak Đoković - Holger Rune možete uživo da pratite na portalu "Novosti", a ostaje nada da će stanje Noletove noge biti dovoljno dobro da on zaigra i na završnom mastersu, u Torinu, o čemu ćete sve najbrže saznati na sportskim stranicama portala "Novosti".

Bonus sadržaj


Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest