TENISKA SENZACIJA U PARIZU: Novi šamar prvom reketu sveta! Karlos Alkaraz gubio, pa predao meč velikom prijatelju

Novosti online

04. 11. 2022. u 17:52

KARLOS Alkaraz i Holger Rune ukrstili su koplja u borbi za ulaskom u polufinale mastersa u Parizu. Nakon 1:37 minuta ljute borbe svetski broj jedan predao je meč svom rivalu pri rezultat 1:0 za Runea u setovima i 6:6 u drugom setu.

ТЕНИСКА СЕНЗАЦИЈА У ПАРИЗУ: Нови шамар првом рекету света! Карлос Алкараз губио, па предао меч великом пријатељу

FOTO: EPA

Španski teniser pre samo šest dana neočekivano je poražen u polufinalnom duelu turnira u Bazelu, a danas je dobio novi šamar.

U prvom setu momak iz Mursije bio je ravnopravan protivnik Dancu prema svim statističkim parametrima, ali ga je jedan pad koncentracije u šestom gemu koštao mnogo.

Alkaraz je bio na servisu, imao ubedljivih 40:15, a onda je Rune zaigrao čudesno, odveo gem do đusa, i potom ga osvojio, što je bilo dovoljno za vođstvo od 1:0. 

FOTO: AP

Alkaraz je potom zaigrao daleko hrabrije i slao razorne vinere sa agresivnijim pristupom igri.

Imao je nekoliko šansi da uzme servis rivalu, ali je Rune odoleo pod svim napadima svetskog broja jedan i uspeo da odvede set u taj-brejk. 

Skandinavac je poveo rezultatom 3:1, bio pred vratima velike pobede kada je mladi Španac prišao mreži i odlučio da mu preda meč usled navodne povrede.

Naredni protivnik Runea na poslednjem stepniku koji ga deli od velikog finala biće Feliks Ože-Alijasim koji je danas savladao Frensisa Tijafoa

Poseban kuriozitet koji je okruživao meč između dva predstavnika novog teniskog talasa, jeste i činjenica da su Karlitos i Rune veliki prijatelji, te da su čak u detinjstvu i igrali zajedno u dublu, o čemu svedoči i video materijal.

Bonus sadržaj

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Bonus - najaktuelniji video snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna