NOVAK JE PRIŽELJKIVAO NEKI DRUGI TERMIN: Đoković saznao kada igra u osmini finala mastersa u Parizu

Novosti online

02. 11. 2022. u 19:47 >> 20:46

​NOVAK Đoković nastavlja pohod ka odbrani titule na ATP turniru u Parizu, a organizatori tog mastersa odlučili su kada će aktuelni šampion ponovo na teren.

НОВАК ЈЕ ПРИЖЕЉКИВАО НЕКИ ДРУГИ ТЕРМИН: Ђоковић сазнао када игра у осмини финала мастерса у Паризу

FOTO: M. Vukadinović

Novak Đoković je, podsetimo, bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je savladao Maksima Kresija u dva izuzetno uzbudljiva seta.

U trećem, koje je ujedno osmina finala, igraće u četvrtak protiv Karena Hačanova, i to oko 17 časova po našem, srednjeevropskom vremenu.

Njih dvojica će četvrti izaći na centralni teren u Bersiju, gde program u 11 sati otvaraju Lorenco Museti i Kasper Rud, posle kojih igraju Karlos Alkaraz i Grigor Dimitrov, te Feliks Ože Alijasim - Žil Simon (koji je u poslednjem današnjem meču koji je "krojio" sutrašnji raspored senzacionalno savladao Tejlora Frica: Francuz je, kao 188 na ATP listi, pobedio 11. igrača sveta sa 7:5, 5:7, 6:4).

Noletov termin od oko 17 časova nije sam po sebi uopšte problematičan, ali će se kositi s velikom Đokovićevom ljubavi - da prati šta njegov omiljeni klub, Crvena zvezda, radi na evropskoj sceni.

Nju je sa tribina bodrio već nekoliko puta ove sezone, pa i prošle sedmice na Marakani, a ovoga puta crveno-beli svoj meč odluke u 6. kolu Lige Evrope, protiv Monaka, igraju od 18.45. Nole će "morati da požuri" protiv Hačanova, da bi stigao da gleda voljeni klub, ali, naravno (šalu sada na stranu), svakako da će mu u prvom planu - biti tenis.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna