KAKO se bliži Australijan open, tako se sve više priča o tome da li će Novak Đoković moći da nastupi na prvom grend slemu.

Sanja

27.10.2022. 12:03

Много ствари у случају Новаковог неиграња на АО нису биле логичне, највећем фавориту нису омогућили да учествује али Министарка је већ пре почетка самог Турнира изјавила како се нада да ће Надал освојити Турнир.Мислим да је ово Неморална одлука у корист Надала само са једним циљем да буде испред Ђоковића са ГС победама Дискриминација двоструки Стандатди нељудскост!Објаснити нељудима шта је нељудскост је тешко.

NoleCar

27.10.2022. 12:33

Nole molimo te da ne nasedaš na njihove prljave trikove. Sigurno ti opet ta gamad sprema nešto. Treba im otvoreno reći da više nemaš poverenja u njihov pravni sistem i da ne želiš da ti se ponovi oni bedno šikaniranje koje nikada i nigde nije diživdo ni jedan sportista pre tebe. Žalosno he što nisu imali poštivanje prema tebi koji si sigurno u top 10 svetskih spprtista svih vremena. Žalosno je to kako su se ponašali prema tebi, koji si najuspešniji ikada baš na njihovom sada najodvratnijem AO.

Petar

27.10.2022. 18:10

Sramota je da su australijanci brzo zaboravili da je novak donirao velike svote novca za pomoc zrtvama pozara koji je harao australijom,mislim da je to sve zbog par ljudi koji nisu znali vise kako da sprece novakovu pobedu nad nadalom koji je vec pri kraju svoje karijere...