OVO NI ĐOKOVIĆ NIJE IZVEO: Najbolji tenski potez u 2022. desio se u Montrealu (VIDEO)

Tanjug

15. 08. 2022. u 19:06

NOVAK Đoković je svašta uspeo da uradi u tenisu, ali... Maestralni potez koji se minule noći desio u Montrealu tolko je oduševio ljubitelje "belog sporta", da je to nadmašilo i neke od najboljih Noletovih ovogodišnjih majstorija.

ОВО НИ ЂОКОВИЋ НИЈЕ ИЗВЕО: Најбољи тенски потез у 2022. десио се у Монтреалу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Na društvenim mrežama mnogi su, ono što je Španac Pablo Karenjo Busta izveo u finalu protiv Huberta Hurkača, nazvali "najboljim teniskim poenom u 2022. godini". Da li je baš tako, prosudite sami, mada nema sumnje da su fantastična borbenost, ali i još bolje snalaženje člana "crvene furije" zaista zadivljujući:


Podsetimo, Busta je u noći za nama osvojio titulu na masters turniru u Montrealu, savladavši Huberta Hurkača u tri seta. Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima