NOVAK JE TENISKI ŠAMPION, A VI... Jelena Đoković opet brani Novaka i proziva Amerikance

Novosti online

06. 08. 2022. u 14:51

NAJBOLjI teniser sveta još uvek nije dobio dozvolu za učestvovanje na Ju-Es openu, a javnost pomno prati sva dešavanja vezano za njega.

НОВАК ЈЕ ТЕНИСКИ ШАМПИОН, А ВИ... Јелена Ђоковић опет брани Новака и прозива Американце

Foto: Printskrin

Kritičare pomno prati njegova supruga Jelena Đoković, koja im ne ostaje dužna.

Odgovorila je juče redakciji teniskiog magazina "Reket" zbog njihove objave o Novaku Đokoviću, gde su se upitali, zašto se Novak prijaljvuje na turnire na kojima ne može da učestvuje očekivajući da promeni pravila.

Novakova supruga je zbog toga reagovala i ostavila jedan tvit u kom je kratko rekla.

- Da li je ovo realno? Svetski teniski magazin? Vau - napisala je Jelena, koja je potom ušla u još jednu raspravu.

Naime, nakon ovog odgovara, javili su se i upravo iz "Reketa", gde su rekli da bi voleli da vide Novaka kako igra u SAD i da se nadaju da će se pridržavati pravila. Potom je i Jelena odgovorila i upitala koja je "logika" iza njihovog prvobitnog tvita, pošto Novak ima automatsko prijavljivanje na svkai turnir.

Ukazali su na to kako je Novak čekao do poslednjih trenutaka da se ipak povuče, što znači da se nadao i mogućoj promeni pravila, kao i u tome da traže od Novaka da promeni svoj stav, što je tek iznerviralo Jelenu.

- Njegov najbitniji stav je da je on teniski šampion. A vi ste teniski magazin? Onda stavite to u fokus u narednim nedeljama. Zauzmite stav i budite ono što treba da budete, teniski magazin koji piše o tenisu - napisala je Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BULEVAR VUDROA VILSONA: Sve što vam treba na jednom mestu, u srcu Beograda