ŠPANAC KOPIRA NOVAKA: Alkaraz urnebesnom fotografijom pokazao da mu je Đoković novi idol! Mali je već pokupio šampionske fore...

Novosti online

24. 07. 2022. u 21:30

DOSTIGNUĆA Karlosa Alkaraza na terenu ove sezone izazvala su poređenja sa najvećima u istoriji teniske igre. Međutim, Španac je takođe pokazao da ne poseduje samo sportski kvalitet, već i da je zabavljač na terenu i van njega...

ШПАНАЦ КОПИРА НОВАКА: Алкараз урнебесном фотографијом показао да му је Ђоковић нови идол! Мали је већ покупио шампионске форе...

FOTO: Photo joiner

Naime, momak koji je viđen kao naslednik velike trojke moderne ere, nedavno je oponašao čuvenu proslavu Novaka Đokovića sa ovogodišnjeg izdanja Vimbldona i podelio to putem priče na Instagramu, na veliko oduševljenje svojih fanova.

Ovaj 19-godišnjak je imao ispružene ruke i oponašao let aviona, baš na način na koji je najbolji srpski teniser, sada već ikoničnom proslavom u četvrtfinalu najprestižnijeg grend slema oduševio planetu.

FOTO: Printskrin/zvanicni instagram nalog igraca

Novak Đoković osvojio je tada fenomenalan poen protiv Janika Sinera. Vodeći sa 4:2 u odlučujućem setu. Srbin je postigao bekend viner, nakon što je bio van ravnoteže i potom sve to spektakularno proslavio. Nešto slično, uradio je i par dana kasnije u finalu protiv Nika Kirjosa.

Podsetimo, tinejdžerska senzacija ispisala je istoriju pobedivši Đokovića u polufinalu Otvorenog prvenstva u Madridu, u maju ove godine, što je ujedno bio njihov prvi susret.

Dvojac je tada viđen kako zajedno trenira na Rolan Garosu uoči početka grend slema u "Bulonjskoj šumi".

Slično kao Alkaraz, i Đoković ima reputaciju jednog od najvećih zabavljača na turneji. Pa je tako često oponašao nekoliko igrača i igračica iz različitih generacija.

Imajući sve u vidu, deluje da mladi Španac veće simpatije gaji prema srpskom asu, nego prema sunarodniku sa kojim ga svi porede.

Sa 16 godina istakao je da je njegov teniski uzor Rodžer Federer, a ne Rafa, ali vreme leti, a neretko u procesu sazrevanja tinejdžeri menjaju sopstvene stavove.

Po svemu sudeći Novak Đoković je njegov novi idol, jer kao što i svaki "klinac" radi, Alakaraz oponaša one kojima se najviše divi.

 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna