JELENA "U RATU" SA NAJVEĆIM NOVAKOMRSCEM: Amerikanac provocirao, a onda mu je gospođa Đoković odgovorila kao lavica

Novosti online

11. 07. 2022. u 07:08

NOVAK Đoković pokorio je Britaniju, u velikom stilu napustio je kompleks "Ol Ingland klaba", a "personu non grata" u našoj zemlji trijumfalan nastup Srbina posebno je zaboleo...

ЈЕЛЕНА У РАТУ СА НАЈВЕЋИМ НОВАКОМРСЦЕМ: Американац провоцирао, а онда му је госпођа Ђоковић одговорила као лавица

FOTO: Photofunny

Naime, čuveni sportski novinar i "novakomrzac" Ben Roteberg oglasio se na društvenoj mreži Tviter, kao po običaju, kako bi i u trenutku kada se ceo svet klanja suverenom vladaru ostrvske trave pokušao da isprovocira pristalice srpskog tenisera.

- Ukoliko ne dođe do promene u imigracionim zakonima Sjedinjenih Američkih Država biće ovo poslednji grend slem Đokovića u godini. Amerika zahteva vakcinaciju za sve strance koji žele da uđu u zemlju, što je Đoković odbio i predstavio sebe kao "antivaksersku ikonu". 

Roteberg je uspeo u svojoj nameri, pa je usledila žustra reakcija izabranice najboljeg srpskog tenisera, koja nije izdržala da ne odgovori čoveku koji transparentno godinama želi da ukalja reputaciju Novaka. Jelena Đoković ispred svih stala je u odbranu svog supruga i odgovorila novinaru poznatom po kontroverzama. 

- Izvinite. Samo se uverite da je zabeleženo da ste ga vi označili kao antivaksera iz bilo kog razloga koji imate. Jednostavno je odgovorio šta je njegov izbor - napisala je Jelena.

- Razumem da je to njegov izbor, ali takođe kažem da ga je njegova odluka da bude toliko protiv vakcina, da to utiče i ograničava njegovu mogućnost igranja turnira, da ga je napravila, hteo on to ili ne, u veliku ikonu antivaks pokreta. To sam jasno video tokom dešavanja u Australiji - odgovorio je Ben, a onda se Jelena nadovezala:

- Pravite veoma osuđujući narativ koji se poklapa sa vašom agendom. On jedostavno bira šta je najbolje za njegovo telo, a ako ne može da igra turnir zbog tog izbora, on će prihvatiti.

- Mogu da prihvatim osudu. Verujem da svaki građanin, posebno javne ličnosti imaju dužnost da se ponašaju odgovorno sa javno zdravstvenim akcijama i porukama tokom pandemije, a kao neko ko smatra Novaka uticajnim šampionom, on me iznova i iznova jako razočarao - napisao je Ben i dodao:

- Da li je to osuda? Moguće. Ali ove stvari su važne - odgovor Jelene Đoković nije usledio posle ovoga.


Podsetimo, američki specijalizovani teniski novinar Ben Rotenberg posebno se istakao tokom Novakovog zatočeništva kao neko ko je činio sve da saplete Đokovića i pronađe što više materijala da ga diskredituje.

BONUS VIDEO: VELIČANSTVENI NOVAK: Top 10 tenisera po nedeljama provedenim na čelu ATP liste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (7)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu