ŠPANSKI teniser Rafael Nadal otkrio je da ima plan za dugoročno rešenje problema sa povredom stopala, pošto će u budućnosti koristiti tzv. injekciju sa pulsirajućom radiofrekvencijom, prenose španski mediji.

Komentari (3)

Zvonimir

08.06.2022. 07:42

Naslovi beogradske stampe lice na madridske. Smesso je koliko se utrkuju u hvalospjevima Rafaelu Nadalu. Istina je, Rafael je ostvario velike rezultate ali na koji nacin? Neka odgovore beogradski mediji.

Uspeh sa dna čovečanstva

09.06.2022. 12:26

Važi , postavlja se pitanje da li on uopšte ima problem sa stopalom ili to samo koristi kao izgovor da bi se dopingovao. To je više toliko očigledno da je nepošteno prema bilo kom sportisti iz bilo kog sporta. Kome su beše oduzeli sve titule jer su mu pronašli doping , neki biciklista ...

Nina

11.06.2022. 20:22

Izgleda da su Nadala ponovo nadozirali,samo sada je povećana doza, kao što svi znaju svaki put mu je potrebno sve više i više,nadam se da ga nisu predozirali pa da na terenu pred očima sveta doživi rastrojstvo.Verujem da će svet tada poverovati da je on jedan perfidni prevarant i da je tačno ono u šta mnogi sumnjaju!