KRAJ ZA KECMANOVIĆA: Drugi reket sveta preveliki zalogaj za Srbina

Novosti online

28. 05. 2022. u 14:02

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u trećem kolu Rolan Garosa od Danila Medvedeva, rezultatom 3:0, po setovima 6:2, 6:4, 6:2.

КРАЈ ЗА КЕЦМАНОВИЋА: Други рекет света превелики залогај за Србина

FOTO: AP

Drugi reket sveta dozvolio je našem predstavniku samo jednu brejk loptu u prva dva seta, pri tom je i tada bio maksimalno koncentrisan i odbranio svoj servis. 

Za razliku od meča sa Laslom Đereom u prošlom kolu, Medvedev je iz defanzivnog tipa tenis prešao u napadački, jureći direktne poene i zadavajući ogromne muke srpskom predstavniku udarcima koji su išli uz samu liniju. 

Medvedev je briljantno servirao i još briljantnije igrao na servis protivnik Kecmanovića, koristeći gotovo sve prilike koje su mu se ukazale. Meč je završio sa šest asova i iskoristio pet od jedanaest brejk lopti.  

U trećem setu iscrpeljeni Srbin nije imao snage da pruži jači otpor igraču koji je u ovaj duel ušao sa oreolom favorita. 

Naredni protivnik Danila Medvedeva biće pobednik meča između Žila Simona i Marina Čilića čiji je susret najavljen za termin od 15 časova i 30 minuta.

Miomir Kecmanović trenutno zauzima poziciju 31. na ATP listi. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja