OVO NISU OČEKIVALI: Đoković iznenadio Špance u TV studiju, Novakovi navijači oduševljeni (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2022. u 20:43

NOVAK Đoković se, u trenucima predaha tokom završnih priprema za nastup na mastersu u Madridu, našao u španskom TV studiju i tom prilikom izenadio okupljene novinare.

ОВО НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Ђоковић изненадио Шпанце у ТВ студију, Новакови навијачи одушевљени (ВИДЕО)

Twitter / AmalfiTenis

Naime, ne samo da Nole nije odustao od ideje da se kompletan intervju obavi na španskom jeziku, već je tom prilikom otkrio i nešto neočekivano:

- Znate, ima jedna novost. Moj sin Stefan u ovih mesec dana više ne smatra da mu je Rafael Nadal omiljeni teniser, rekao je Đoković, zastao na kratko, pa dodao:

- Sada mu je omiljeni igrač Karlos Alkaraz!

Svi u studiju su se nasmejali, posle čega je Nole dodao da mu je posebno zanimljivo što njegov naslednik imitira tenisere koje gleda, što, po najboljem teniseru sveta, dovoljno svedoči o tome "koliko on, i Rafael Nadal, utiču na nove generacije".

Inače, odličan medijski nastup, na jeziku zemlje u koju je došao, nije prošao nezapaženo u taboru Noletovih navijača.

- Volimo kralja poliglotu! A i volimo činjenicu da Nadal više nije Stefanov omiljeni igrač, poručila je jedna Noletova navijačica na Tviteru. 

- Ne mogu da ga se naslušam kako priča španski. A to što je Alkaraz sada Stefanov omiljeni igrač, a ne Nadal, je definitivno vrhunac ove priče, dodala je druga.

- Najpre, to, Stefane, na dobrom izboru! A sada, možemo li da pričamo o kralju koji tečno govori 38742 jezika?!, poručila je treća.

Šta li će Stefan reći na ovaj rezultat?!

Novak Đoković i "novi Nadal", mlada zvezda svetskog tenisa - Karlos Alkaraz, odigrali su danas u Madridu trening meč, a konačan rezultat je verovatno mnoge ljubitelje "belog sporta" iznenadio. Pitanje je i da li je Noletov sin Stefan saznao kako je taj duel okonačan...

A sad, Novak Đoković - Gael Monfis

Najbolji teniser sveta će, nakon što je bio slobodan u prvom kolu, u utorak odmeriti snage sa Gaelom Monfisom, i to 18. put. Sve dosadašnje mečeve u svoju korist rešio je osvajač 20 grend slem titula.

Zanimljivost u vezi ovog rivalstva je to da su od svih tih mečeva samo jedan odigrali na šljaci. Bilo je to davne 2006. godine na Rolan Garosu, a Nole je slavio sa 3:0. Ali, ne baš lako - bilo je 7:6(5), 7:6(5), 6:3.

Gael Monfis/Foto: EPA-EFE/Emilio Naranjo

Sada, posle skoro 16 punih godina, ljubitelji tenisa moći će ponovo da gledaju Gaela i Novaka na najsporijoj podlozi, na kojoj je Đoković u karijeri ostvario 246 pobeda i 61 poraz, a Monfis ima učinak 131-88.

Poslednji put Srbin i Francuz odmerili su snage na Mastersu u Parizu prošle godine, kada se Monfis povukao sa turnira i omogućio Beograđaninu da se plasira u osminu finala.

BONUS VIDEO: Đoković i Rubljov se tucali jajima pre početka meča

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!