TENISKI FENOMEN: Muratoglu otkrio dečaka koji nikad ne igra bekhend - ima levi i desni forhend (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2022. u 22:31

POZNATI teniski učitelj Patrik Muratoglu pronašao je čudo od deteta.

ТЕНИСКИ ФЕНОМЕН: Муратоглу открио дечака који никад не игра бекхенд - има леви и десни форхенд (ВИДЕО)

Foto arhiva VN

Reč je o 11-godišnjem Teu Davidovu koji igra tenis veoma dobro, a da nikad ne koristi bekhend! 

Dobro ste pročitali, Teo uvek udara lopticu forhendom i to tako što reket prebacuje iz ruke u ruku.

Ovaj dečak koji je polaznik Muratogluove teniske akademije je ambidekstrivan, što znači da podjednako dobro korisdti obe ruke.

KAda mj loptica pada na desnu stranu on uzme reket u desnu ruku i udari forhend, a kada loptica doalzi sa leve strane samo promeni ruku i vrati je durgim forhendom!

Na Muratogluovo pitanje kako je došao na ideju da ovako menja ruke tokom igre, Teo je otkrio da je to bio predlog njegovog tate.

- Vežbanje idealne pozicije za udarac forhenda sa 11-godišnjim Teom Davidovim, koji nikad ne igra bekhend - napisao je Muratoglu u opisu videa kojim je svetu predstavio ovag fenomenalnog dečaka od koga možemo da očekujemo velike stvari na ATP turu za neku godinu.

- Ovo je sledeći korak u evoluciji tenisa, razviti dva forhenda - to mora biti konačno oružje - napisao je u komentaru jedan Muratogluov pratilac.

Inače, Muratoglu je nedavno ozvaničio početak rada sa Simonom Halep a Rumunka je na premijeri savladala Kineskinju Ženg sa 6:2, 6:3.

- Svaki put kad počnete rad s nekim novim osećate malo nervoze, ali bila sam sigurna da će sve biti u redu jer imam odličan odnos sa PAtrikom - rekla je Halepova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)