"KO GOD DA BUDE RIVAL, SPREMAN SAM"! Kecmanović: Znam kako moram da igram i protiv Đokovića i protiv Đerea

Novosti online

20. 04. 2022. u 19:28

MIOMIR Kecmanović nastavio je sa dobrim igrama ove sezone. On nije krio zadovoljstvo zbog plasmana u četvrtfinale Srbija opena.

КО ГОД ДА БУДЕ РИВАЛ, СПРЕМАН САМ! Кецмановић: Знам како морам да играм и против Ђоковића и против Ђереа

FOTO: M. Vukadinović

Srpski teniser je savladao Australijanca Džona Milmana sa 6:4, 7:6(5) i u narednoj rundi će igrati protiv boljeg iz duela Novak Đoković - Laslo Đere.

Miša je najpre analizirao duel protiv 80. na ATP listi i najavio naredni srpski okršaj.

- Težak meč, Džon mi nije dao ništa. Ostao sam miran i fokusiran. Sledeći meč, protivnik je jedan od naših igrača, bez obzira na to s kim ću da igram, gledam unapred. Lepo je igrati kod kuće pred domaćom publikom, uživaću u tome - rekao je Kecmanović.

Priznao je 38. igrač na planeti da je morao mnogo da radi kako bi savladao Milmana.

- Prvo, nije bilo lako, dosta sam se mučio, nikako nisam mogao da ga probijem. U drugom setu bilo je mnogo đuseva na njegov servis. Dobro je da sam izbegao treći set. Biću OK za sutra. Ne mogu da kažem šta je bolje, Laslo je dobar na šljaci, Nole je Nole, s kim god da budem igrao, moram da budem spreman.

Trener David Nalbandijan nije sa Srbinom na ovom turniru, ali tu je drugi strateg.

- Johan Ortegren je sa mnom, Šveđanin. Radio je ranije sa Dimitrovim i Monfisom, bio je i u Normanovoj akademiji. Krenuli smo prošle godine, videli smo da to nekako funkcioniše, dobro se uklopio sa Davidom. Tu su i fizio i kondicioni koji stalno sa mnom, i bez Davida smo dobar tim.

Miša je ove sezone u fantastičnoj formi i dobre igre sa američke turnije je preneo i na Srbija open.

- Osećam se dobro, u dobrom sam nizu rezultata i u formi, ovo mi je peto četvrtfinale. Nisam dugo morao da ostanem na terenu. Ko god da bude rival, spreman sam. Iako imam dobar skor sa Laslom, znam da moram dobro da odigram, a protiv Noleta mora stalno dobro da se igra. Ja sam spreman. Nikad nisam ovoliko pobeđivao, bilo bi loše da nisam zadovoljan - rekao je Kecmanović.

BONUS VIDEO: SERBIA OPEN: Izlazak Novaka Đokovića na teren pred meč sa laslom Đereom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista