DEPORTOVAO NOVAKA ZBOG ZAŠTITE JAVNOG ZDRAVLJA pa kašljao u javnosti dok je bio kovid pozitivan

Novosti online

02. 03. 2022. u 17:51

PREMIJER Australije Skot Morison, koga pamtimo po revnosnom odnosu prema kovid protokolima kada seodlučivalo o deportovanju ZDRAVOG Novaka Đokovića iz Melburna, našao se na stubu srama pošto je objavio da je pozitivan na koronu, a samo dan ranije snimljen je kako kašlje i kija u javnosti.

ДЕПОРТОВАО НОВАКА ЗБОГ ЗАШТИТЕ ЈАВНОГ ЗДРАВЉА па кашљао у јавности док је био ковид позитиван

foto: epa/efe

Kada je Đoković deportovan iz Australije, Morison je prokomentarisao kako je takva odluka doneta na bazi zaštite javnog zdravlja, što on sam nije poštovao prethodnih dana, piše Telegraf.

- Danas sam dobio pozitivan test na Kovid-19. Imao sam simptome nalik gripu i oporavljaću se tokom sledeće sedmice. Od nedelje se testiram svakog dana i dobijao sam negativne testove. Kada je počela da me hvata groznica testirao sam se ponovo i test je bio nejasan, a onda je PCR stigao sa pozitivnim rezultatom. Nastavljam da pratim uputstva i izolovan sam u domu u Sidneju - napisao je australijski premijer.

S obzirom da je, kako sam kaže, imao simptome nalik gripu, Morison je trebalo da više obrati pažnje na ponašanje u javnosti, ali mu očigledno to i nije bilo bitno koliko deportovanje Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO - Fan Novaka Đokovića iz Londona

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest