SRPSKI teniser Novak Đoković zauzima drugo mesto na danas objavljenoj ATP listi, iza Rusa Danila Medvedeva.

Komentari (3)

Lela

28.02.2022. 08:38

Novak je prvi I najbolji. Nepisemo bio , jos uvek nepobedjen I najbolji tenise u svetu. Sto je to Tako tesko priznati da je Srbinu Novak Djokovic Ispisao I jos uvek pise istoriju teniska. Bio I ostao n a j b o l j I. S R B I N. Meni je Puno srce kad apome es tenisu a SAMO ti se kaze To Je NOVAK.

Nećak Ivanka

28.02.2022. 09:31

Pa šta,zbog laži i igrica Australije to se dogodilo,kada nauče da je istina pravda data od boga i njima će biti bolje.Za nas Srbe on će uvek biti najbolji teniser,kao i Nikola Tesla,najbolji svetski naučnik.Oni su od boga dati da takvi budu,a potom Srbi.Zivela Srbija i svi dobri Srbi sa njom.

Španac sniva svoj san

28.02.2022. 09:50

Ovo je verovatno početak kraja najtvrdoglavijeg tenisera planete kome su principi njega i njegove dominantne supruge bili očigledno važniji od daljih uspeha. Prvo je tvrdoglavo odbijao da iznese u javnost informacije da li je ili nije vakcinisan a kasnije i da se vakciniše. Naravno, kada je do danas jednom vakcinom uspešno na celom globusu imunizovano 4.930.540.900 a potpuno 4.364.381.305 (četiri mijijardi tristotinešezdesetčetiri miliona i tristotineosamdesetjednu hiljadu ljudi) za vanzemaljca Novaka Prvog Tvrdoglavog, to nije bio dovoljan dokaz da je vakcina mogla da koristi i njemu. Ako ništa drugo onda je mogla bar da spreči maltretiranje u Australiji! Ali doskorašnji vanserijski teniser Novak je umislio da je Bog za koga ne važe pravila drugih država! Tako da sada san o "najboljem teniseri svih vremena na planeti zemlji" sniva Nadal na žalost Srba ali radost -Španaca!